Rob van Vuure vertrekt, hij verlaat Sanoma

Rob van Vuure, bekend als de ‘bladendokter’, verlaat op 22 april Sanoma Uitgevers.
De 65-jarige Van Vuure stopt met werken, maar blijft actief als bladenmaker, schrijver en columnist van de Volkskrant. Ook gaat hij verder als ad interim hoofdredacteur, blijft hij projecten voor Sanoma doen en er komt half mei een nieuw boek van hem uit: ‘Pas op, u wordt verleid’.
Van Vuure begon zijn carrière als leerling-redacteur bij Libelle waarvan hij al snel op jonge leeftijd hoofdredacteur werd. Zijn vakmanschap was zo succesvol dat hij vervolgens werd gevraagd voor een hele reeks andere titels. Hij was hoofdredacteur van in totaal 17 bladen bij Sanoma. Van Margriet tot Playboy, van Viva tot Panorama, van Yes tot Tuin&Co.
Van Vuure was de laatste jaren creative director van Sanoma Uitgevers. Deze functie wordt niet ingevuld, dit was een persoonsgebonden functie. Hij verlaat het uitgeefconcern op de laatste dag van de Media Parade van dit jaar, donderdag 22 april. Die dag is speciaal aan hem gewijd.

Geweldige man heb hem eenmaal bij de VNU ontmoet, Alaska men hij geloofde er wel in en terecht achteraf, de VNU niet, daarom is het denk ik nu ook Sanoma. Charismatische man, hij stopt niet met werken hij gaat verder als een ZZPer, columnist en dat is mooi het nieuwe denken.

Source:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: