De Tijger is los, het jaar van de Tijger

Nog even en dan begint op14 februari het Chinese nieuwe jaar.
Het jaar van de Tijger. ln deze Chinese horoscoop lees je wat 2010 jou gaat brengen.

DE RAT
(1935, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)
Mensen voelen zich bij jou snel op hun gemak. Je bent sociaal en oprecht geïnteresseerd in je medemens. Ook heb je oog voor je omgeving en laat je zelden kansen voorbijgaan. Je bent gul voor je gezin of familie, maar verder leef je heel zuinig
.
2010: ln het jaar van de Tijger haal je vooral je sociale contacten aan. Ben je op zoek naar liefde, dan ziet het jaar er veelbelovend uit. Maar ook je relatie bloeit op. Ben je een ambitieuze Rat, dan moet je november en december in de gaten houden voor interessante opties. Het is een jaar om vooruitgang in te boeken. Blijf dus alert, waar je ook bent-

DE OS
(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)
Als Os ben je hardwerkend, standvastig en verantwoordelijk. Je weet wat je wilt en wijkt zelden af van je doelstellingen. Je bent rustig en je trekt je vaak terug. Je bent een eenling. Je wilt onafhankelijk in het leven staan. Beperkingen kunnen je kwaad maken. Je bent ook een denker.

2010: De snelle ontwikkelingen dit jaar kunnen je onrustig en bezorgd maken. Het is belangrijk dat je je meer aanpast en samen gaat werken. Alleen dan bereik je wat je wilt. Ben je van plan om te je veranderen van baan of studie, dan is dit jouw jaar. Maart en september zijn daar geschikte maanden voor. Pas je op het juiste moment aan. Dan ligt er persoonlijk succes en vooruitgang in het verschiet.

DE TIJGER
(1938, 1950, 1952, 1974, 1986, 1998, 2010)
Jij hebt een sterke uitstraling en neemt graag risico’s. Je bent dol op vrijheid en daar word je niet graag in beperkt. Je kunt niet stil zitten en doet meestal gewoon waar je zin in hebt. Je bent snel enthousiast maar ook erg impulsief.

2010: Eindelijk krijg je de kans om iets te doen met je ideeën. Zet een streep onder het verleden en begin met een schone lei De vooruitzichten zijn gunstiger dan in voorgaande jaren. Zowel financieel als wat carrière betreft. Blijf wel verstandig met je geld omgaan. Los bijvoorbeeld je schulden af. Breng je plannen en ideeën in de praktijk. Brutalen hebben de halve wereld!

HET KONIJN
(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999)
Je bent voorzichtig en hebt een kalmerende invloed op je omgeving. Als echte Bourgondiër boeien veel zaken jou. Ook wordt er vaak naar jouw mening gevraagd, want je hebt tact en kunt zeer discreet zijn. Je vertoeft het liefst in een rustige, stabiele omgeving. Met kritiek kun je niet zo goed omgaan.

2010: Dit wordt een interessant jaar. Het gaat allemaal snel, maar jij kunt dat aan. Dit is voor jou een voorbereidingsjaar. Je legt een stevige bodem voor komende jaren. Schuif jezelf in mei naar voren, want dan doet zich een unieke kans voor. Sociaal gezien staan je heel gezellige tijden te wachten. Doe zoveel mogelijk ervaringen op. Dit is goed voor je reputatie en je toekomstperspectieven.

DE DRAAK
(1940,1952,1964, 1976, 1988, 2000)
Je bent als Draak intelligent en vol zelf vertrouwen. Een perfectionist die hoqe eisen aan zichzelf stelt. Je kunt erg direct zijn en je bent extravert. Het middelpunt van de belangstelling zoek je graag op. Je leeft het liefst van dag tot dag, zonder over de eventuele gevolgen na te denken.

2010: De Tijgerenergie past bij de jouwe. Die geeft je nog meer vitaliteit. Er zijn heel wat ups & downs, maar uiteindelijk kom je er beter uit. Je relatie kan onder druk komen te staan door je overvolle agenda. Vergeet niet je dierbaren de nodige aandacht te schenken. Als single moet je je best doen. Lever dit jaar de gevraagde inspanning, dan zul je op alle vlakken rijkelijk beloond worden.

DE SLANG
1940, 1953, 1955,19n, 1989, 2001)
Als slang houd je van uitdagingen en sla je geregeld een nieuwe weg in. Je bent een filosoof met een actieve geest. Je wordt niet graag tot beslissingen gedwongen, dat maakt je gereserveerder dan je al bent. Je kunt slecht tegen je verlies, ook al win je meestal.

2010: Je houdt niet zo van chaos en spoed en dat maakt het jaar van de Tijger lastig voor jou. Het is van belang om je aan te passen aan de ontwikkelingen. Dan voelt het tenminste minder zwaar. Ga liever niet te veel je eigen gang, want daar bereik je weinig mee. Vergeet niet dat veranderingen vergezeld gaan met mogelijkheden. Probeer te netwerken en samen te werken.

HET PAARD
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)
Een Paard is aantrekkelijk, charmant en vaak populair. Je bent een geboren leider en ontmoet graag andere mensen. Een Paard is vlug van beqrip en een overtuigend spreker. Een nadeel is alleen dat je geheimen niet zo goed voor je kunt houden en je valt soms te snel uit. Ook veranderen je interesses snel en vaak, waardoor je weinig afmaakt.

2010: Zeker financieel gezien wordt het opletten komend jaar. De uitgaven lopen snel hoog op, waardoor je vlug in de problemen kunt komen. Een verhuizing of nieuwe opleidinq behoort zeker tot de mogelijkheden. Voor singles brengt april en augustus een nieuwe liefde. Sociaal gezien wordt het jaar van de Tijger ontzettend gezellig. Beheer je financi6n verstandig. Het komende jaar vraagt je om zorgvuldig en gedisciplineerd te zijn.

DE GEIT
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)
Jij werkt het liefst in teamverband. Je hebt steun en aanmoediging nodig. Je bent creatief en je hebt flink wat fantasie. Met je charme zet je snel zaken naar je hand. Je bent een goede gastvrouw of -heer en als je je op je gemak voelt, kun je onderhoudend en origineel uit de hoek komen.

2010: Durf zekerheid de rug toe te keren en waag een sprong in het diepe. Dan is de kans op succes het grootst. Ook doorbreekt dat de sleur waar je dit jaar vaak tegenaan loopt. Je kennissenkring wordt f link uitgebreid en dat zorgt gelukkig voor afwisseling. Wat je familie of gezin betreft, wordt het werkelijk een drukte van belang. Besteed aandacht je naaste omgeving. Staan zij op eerste plaats, dan kun jij ook het hele jaar steun terug verwachten.

Als Aap zit je vol trucjes, waardoor je een tegenstander vaak te slim af bent

DE AAP
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)
Je bent een nieuwsgierige Aap, die graag alles in de gaten houdt. Je staat graag klaar voor anderen en je vindt altijd snel oplossingen. Je zit vol trucjes, waardoor je een tegenstander vaak te slim af bent. Je kunt ook behoorlijk jaloers zijn op het succes van anderen. Je maakt zelden twee keer dezelfde fout.

2010: Wees dit jaar niet ie ambitieus en ga vooral niet impulsief te werk. Van alle dieren merk.iij het meeste van de veranderingen. Zeker in het begin van het jaar. Overdenk je plannen goed en blijf op je hoede. Schenk voldoende aandacht aan je gezondheid. Blijf zorgen voor beweging en gezonde voeding. Dan is er niets aan de hand. Stel je flexibel op en blijf opletten. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

DE HAAN
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)
Jij bent dol op discussies en je komt makkelijk voor.je mening uit. Organiseren zit in je bloed, maar je valkuil is dat je zo wispelturig als wat bent. Je houding is waardig te noemen en je bent heel goed in geldzaken. Je schrijft tijdens de dag veel op en je wilt alles onthouden. Je houdt er niet van om iets te vergeten.

2010: Omdat je van nature een planner bent, kan dit onrustige jaar van de Tijger tegenvallen. Gelukkig let je altijd goed op. En dat behoedt je voor ernstige problemen. ln je relatie is het van belang dat je leert luisteren. Je dominante trekjes veroorzaken regelmatig problemen in de liefde. Wacht bij kansen niet te lang af. Schuif jezelf naar voren om vooruit te komen. Dit jaar vraagt om actie, niet om reactie.

DE HOND
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)
Jij hebt een hekel aan oneerlijkheid en onrechtvaardigheid. Je bent open en direct en zo trouw als maar zijn kan. Honden zijn koppig, maar ook begaan met de medemens. Je wint snel iemands vertrouwen. Je houdt niet van grote gezelschappen, maar je bent wel een uitstekende gesprekspartner.

2010: Er staat je een zonnig jaar te wachten, waarin je zowel professionele als persoonlijke successen kunt behalen. Laat de teleurstellingen achter je en stel je positief en welwillend op. Dan bereik je veel. Je krijgt veel steun van je gezin of partner en je vrienden staan graag voor je klaar. Blijf in jezelf geloven en toon vastberadenheid. Vergeet niet dat je het niet alleen hoeft te doen.

HET VARKEN
(1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)
Er is geen eerlijker en vriendelijker dier dan het Varken. Je bent een populair beestje dat zeer tolerant en totaal niet haatdragend is. Jij doet er alles aan om de vrede te bewaren en ruzies te sussen. Je bent ook nooit te beroerd de helpende hand te bieden. Groepsactiviteiten zijn prima aan jou besteed.

2010: Dit jaar kan frustrerend zijn. Je steekt er veel energie in, maar voor je gevoel krijg je er weinig voor terug. Toch leer je veel. Je staat aan de vooravond van veranderingen. Ga zorgvuldig om met financi6le instanties of contracten. Anders levert dat problemen op. Thuis kunnen door alle verplichtingen de spanningen hoog oplopen. Zie de lastige uitdagingen als leermomenten. Maak het beste van elke situatie, later komt het van pas.

Bron: Veronica Magazine Tekst:Esther van Heerebeek

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: